Svet podľa eLmarka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kúpačka,oblievačka,šibačka...

Tak ani mne sa veľká noc nevyhne,a budem sa musieť vybrať na kúpačku,šibačku,polievačku. Vyberte si podľa regiónu kde žijete ;)

Veselá veľká noc. Som rád že nemám v okolí veľa blízkich ktorých by som musel ísť zo slušnosti "okúpať" :))) Taký super výraz sa na to u nás,v okolí Prievidze používa. Inde majú šibačku a polievačku,ale u nás sa chodí kúpať. Ako keby sa u nás kúpalo len na veľkú noc. A inokedy sa podobné hygienické záležitosti ignorujú. Za účelom kúpania mi matka moja jediná zakúpila nejakú podivne voňajúcu kolínsku v umelej fľaši z rozprašovačom. Takže keď sa dnes prebudím,to bude asi okolo obeda,budem musieť ísť chtiac nechtiac kúpať. Aby sa na mňa rodinka neurazila. Kúpanie bude prebiehať tak že najskôr všetky osoby ženského pohlavia postriekam tou podivnou kolínskou (za prípadné alergické reakcie neručím...). Vodu a korbáč nepoužívam. Násilné sklony nemám,a vedro sa mi tiež nechce trepať zo sebou. Pojem u nich nejaké dobrôtky,dam si symbolický štamperlík nejakého destilátu.Pokecám si s nimi. A ide sa ku ďalším. Kde sa to isté opakuje v rovnakom poradí. Len niekde si musím dávať pozor aby ma dobroprajný domáci neukecali na viac tých symbolických štamperlí,lebo v utorok sa ide zas do rachoty. Čo nie je zas moc dobre vymyslené,kedže časť slovače pokladá veľkú noc za celkom dobrú príležitoť dobre sa opiť. Ja by som celkom privítal keby sme doma aj v utorok. S tím ale nič nenarobíme,asi o tom rozhodovali nejaký abstinenti. Tak si užite kúpačky,polievačky a šibačky,len to moc neprežente. Hlavne buďte na žienky milý. Neviem čo by ste povedali keby sa k vám vrúti banda podnapitých žien,pooblieva vás vodou a vytrepe korbáčom. Tak si to užite... 

 Tento príspevok som napísal o 2:04 ale vďaka môjmu nemenovanému providerovi (že orange) som ho nemohol odoslať lebo mi blblo spojenie :-(((

 


Občastníček | stály odkaz

Komentáre

  1. u nas sa olieva
    Len mnohi to chapu tak, ze sa hlava olieva alkoholom. Co sa tyka sibacky, komu sibe nech sibe, my pravoverny Slovaci si zenu mozeme zbit kedykolvek a nie raz do roka :)))

    A odmenou nam je, ze dostaneme po vajci :)))
    publikované: 13.04.2004 12:38:58 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. este dodatok...
    Este ze ich striekas kolinskou :)))
    publikované: 13.04.2004 12:40:02 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Národné sviatky
    TAk tak,vcera sa olievalo 0 106,niektorý kolegovia vyzerali rano pekne biedne :)
    publikované: 13.04.2004 21:42:41 | autor: eLmarko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014