Svet podľa eLmarka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vtípek na dnes :))))

Zvieratka sa dohodli že si postavia penzión. Slon ako najsilnejší sa stal vyhadzovačom. Urobili si párty, a ráno sa slon zobudí, príde na záchod a vydí rozbité okno...
Zvieratka sa dohodli že si postavia penzión. Slon ako najsilnejší sa stal vyhadzovačom. Urobili si párty, a ráno sa slon zobudí, príde na záchod a vydí rozbité okno. Zvolal si všetky zvieratá a opýtal sa či mu ktomu vie niekto niečo povedať. Zajko sa príhlásil: "Ja viem." "No zajko ako to bolo?" "Bola párty a išiel som na záchod kde bol medveď a opýtal sa ma. Zajko pĺzneš? Ja hovorím že nie. Tak si so mnou vytrel zadok a vyhodil ma von oknom." Slon hovorí medveďovi. "Medveď zaskli okno a už nech sa to neopakuje." O týždeň sa párty zopakovala. Sloník prišiel na záchod bol totálne rozbitý. Zvolal všetky zvieratká a spýtal sa či mu vie niekto o tom niečo povedať. Zajko sa ozval že vie. "No zajko ako to bolo teraz?" "Včera bola párty, trochu som si vypil a išiel som na záchod. O chvíľku prišiel medveď a opýtal som sa ho či pĺzne. Odpovedal že nie, tak som si sním vytrel zadok a viac si už nepamätám."

Zábava | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014